SniZtop® plusz cink

A SniZtop® természetes antihisztamin. Ez a táplálék-kiegészítő rágótabletta formájában készült természetes glikoproteinekkel, amelyek enyhítik a szénanáthát, az asztmát vagy az atópiás ekcémát. A cink hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez

Allergia elleni harcos

Hogyan működik: A benne lévő ovomukoidok képesek elnyomni a tripszin nevű szerin-proteázt. A tripszin felelős a kémiai folyamatok összetett láncolatának beindításáért allergiás reakciókban, például irritációban vagy gyulladásban. Közvetve megakadályozza a hisztamin kimosódását és az allergiás reakció kialakulását is. Javasolt napi adag: Felnőttek és 3 éves kortól 1 adag (2 tabletta) szükség szerint. A maximális napi adag 10 tabletta. Az előírt maximális napi adagot nem szabad túllépni. Összetevők: természetes glikoproteinek, édesítőszer: szorbit (E420), csomósodást gátló anyag: magnézium-sztearát (E470b), cink 1,5 mg 15% RHV ** Referencia tápérték

Hatóanyagok

Ovomucoidok és ovoinhibitorok

 

Ha allergiában szenved, és olyan természetes terméket keres, amelyet vényköteles gyógyszerekkel kombinálhat, vagy teljesen helyettesítheti azokat, a SniZtop® megfelelő alternatíva az Ön számára. Természetes és környezetbarát, 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára, és sok vásárló értékelni fogja, például terhesség vagy szoptatás alatt.

Ovomucoidok és ovoinhibitorok, természetes csoda az allergia visszaszorítására

Allergiában a szervezet különféle megnyilvánulásokkal reagál, és különféle bioaktív anyagok kiürülnek. Felszabadul a hisztamin, amely a kellemetlen allergiás reakciókért felelős. Különféle – sok kortikoidot tartalmazó – gyógyszereket alkalmaznak a hatások elfojtására, erős és gyakran kellemetlen mellékhatásokkal.

Az ovomukoidok és az ovoinhibitorok a tojásfehérjében található glikoproteinek, amelyek képesek gátolni az allergéneken jelenlévő enzimek egy részét. Csökkenthetik a szervezet allergiás reakcióját azáltal, hogy az allergének felszínén expresszálódó bizonyos típusú szerin- és tripszinszerű proteázokhoz kötődnek, és így elnyomják az allergiás betegségek külső megnyilvánulásait.

„Az allergiás ember szervezetét elárasztja a hisztamin, de az ovomukoidoknak köszönhetően már nem termelődik, és természetes lebomlása után már nem fordul elő a szervezetben, és az allergiás megnyilvánulások is alábbhagynak.”

Amellett azonban, hogy közvetlenül az allergiás reakció középpontjában hatnak, az ovomukoidok és ovoinhibitorok erős megelőző hatást fejtenek ki, ezért célszerű ezeket a várható fokozott allergénexpozíció előtt alkalmazni. Ezen anyagok használatának köszönhetően az allergének nem jutnak el a sejtekhez, amelyek érintkezésükkor allergiás reakciót váltanának ki.

A természetes glikoproteinek erejét már őseink is ismerték

Ezeket a fürjtojás hatóanyagait évszázadok óta használják a kellemetlen allergiás reakciók visszaszorítására. Az ókori Kínában szénanátha, asztma vagy atópiás ekcéma leküzdésére használták. Történelmi források hivatkoznak a mai Törökországra és Franciaországra is, ahol máig népszerűek az allergiások körében.