Természetes allergiacsillapítás 15 percig a SniZtop® bevétele után

Az allergiás tünetek enyhülése már 15 perccel az ajánlott adag bevétele után következik be. A SniZtop®-nak nincsenek mellékhatásai.

SniZtop® plus cink

A SniZtop® egy természetes antihisztamin. Ez a táplálék-kiegészítő rágótabletta formájában készült, amely természetes glikoproteineket tartalmaz, amelyek enyhítik a szénanátha, az asztma vagy az atópiás ekcéma tüneteit. A cink hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez

Allergia elleni harcos

Hogyan működik: A benne lévő ovomukoidok képesek elnyomni a tripszin nevű szerin-proteázt. A tripszin felelős a kémiai folyamatok összetett láncolatának beindításáért allergiás reakciókban, például irritációban vagy gyulladásban. Közvetve megakadályozza a hisztamin kimosódását és az allergiás reakció kialakulását is. Javasolt napi adag: Felnőtteknek és 3 éves kortól gyermekeknek szükség szerint 1-2 tablettát kell bevenni. A maximális napi adag 10 tabletta. A tablettát fel kell szívni vagy a nyelv alá kell helyezni, és hagyni kell feloldódni. Az előírt maximális napi adagot nem szabad túllépni. Összetevők: természetes glikoproteinek, cink-diglicinát, édesítőszer: szorbit, csomósodást gátló anyag: magnézium-sztearin.

Vissza a boltba